KONSERT med Linnea Dahle torsdag, 04.11.2021
KONSERT med Linnea Dahle

Tidspunkt:

torsdag 04.11.2021 kl 18:30 - 01:00

Sted:

Fjorn
Fabrikkvegen 81, Kapp

Beskrivelse:

Linnea Dale ble som 16-åring kjent for det norske folk som finaledeltaker i den tredje sesongen av Idol. Etter deltakelsen ble Dale invitert med som gjestevokalist i Donkeyboy og er for mange kjent som stemmen bak hitsinglene «Ambitions» og «Sometimes». Begge singlene nådde toppen av VG-lista i 2009 og var to av de mest spilte låtene på norsk radio. Ambitions ble spellemannnominert til Årets hit og Årets video.

Dale solodebuterte i 2012 med albumet «Lemoyne Street», som ble produsert av Øystein Greni fra Bigbang. Deretter kom oppfølgeren «Good Goodbyes» produsert av Kim Bergseth og Paal Waaktaar fra A-ha i 2014. Samme år deltok også Dale i den norske finalen av Melodi Grand Prix med singelen «High Hopes» som kom på 2. plass. I 2018 slapp hun albumet «Wait For The Morning», som fikk strålende kritikker fra anmeldere over hele landet. Spesielt ble singelen «Favourite Mistake» trukket frem med terningkast 6 av VGs anmelder.

Linnea var med i 2020-sesongen av «Hver gang vi møtes» der hun fremførte sine egne tolkninger av låter fra blant andre Odd Nordstoga, Hellbillies og Frida Ånnevik. I januar 2020 slapp hun låta «Out of Heaven».

Linnea spiller nå inn sitt fjerde album, der den første singelen slippes til høsten. Med en fersk utgivelse i bagasjen kommer hun til å turnere med et nytt band med musikere plukket fra øverste hylle.

Til Fjorn kommer Linnea Dale i duoformat der hun har med seg Sigurd Thomassen på gitar og vokal.

Billett til konserten kjøpes på Ticketmaster.

Ta gjerne en matbit før konserten, denne kvelden er det vår populære Fjornburger m/fries som står på menyen.
Book bord ved å sende e-post til booking@fjornkapp.no.

Velkommen til en unik konsertopplevelse i våre intime lokaler

Pris:

Pris - Billetter : 395,00

Billetter:

Kjøp billetter

Kontaktinformasjon:

booking@fjornkapp.no
954 92 849
https://www.fjornkapp.no/arrangementer