Inger Lise Rypdal - Fra Toten til nå og litt til torsdag, 27.05.2021
Inger Lise Rypdal - Fra Toten til nå og litt til

Tidspunkt:

torsdag 27.05.2021 kl 19.00 - 20.20

Sted:

Østre Toten Kulturhus
Rossgutua 3, Skreia, Norge, Skreia

Beskrivelse:

Inger Lise Rypdal – Norges først popstjerne. I denne konserten tar hun med oss på høydepunkter fra en karriere som strekker over seks tiår. Vi får selvsagt gledelige gjensyn med hennes nr.1-hits som "Fru Johnsen", "I mitt liv", "En spennende dag for Josefine" og nyere hits fra hennes opptredener i "Maskorama" og "Hver gang vi møtes". 

Alt ligger til rette for en festkveld med musikkhistorisk sus! På 1960-tallet ble Inger Lise Rypdal Norges første popstjerne med landeplagene "Fru
Johnsen" og "Romeo og Julie" som la grunnlaget for storhetstiden på 70-tallet. Med "En spennende dag for Josefine" og "I mitt liv" var hun den første norske artisten som solgte til platina. 17 ganger toppet hun hitlistene med sine slagere, og solgte flere hundre tusen plater. På 80-tallet var fokuset på musikaler og funk og soul med Chipahua, før hun seilte gjennom 90-tallet i storsuksessen "Piaf". På 2000-tallet gikk Inger Lise tilbake til røttene i tolkninger av Prøysen før hun i år markerte seg forestillingene "Vi elsker ABBA" og "Vår Beatles-hyllest".

Pris:

Billetter - Pr. person : 495,00

Billetter:

Kjøp billetter

Kontaktinformasjon:


https://ostre_toten_kulturhus.ticketco.events/no/nb/e/inger_lise_rypdal__fra_toten_til_naa_og_litt_til/tellus