KONSERT med Thom Hell fredag, 24.09.2021
KONSERT med Thom Hell

Tidspunkt:

fredag 24.09.2021 kl 18:30 - 02:00

Sted:

Fjorn
Fabrikkvegen 81, Kapp

Beskrivelse:

Thom Hell har gjennom en årrekke vært en av Norges mest populære og produktive artister. Som sanger, produsent og låtskriver har han gitt ut ni studioalbum, mottatt tre Spellemannpriser, sjarmert hele Norge i «Hver gang vi møtes» og vunnet «Det store korslaget». Hans plate «Happy Rabbit» ble mottatt med stående ovasjoner av britisk presse og i 2019 ga han ut hele tre album.

Thom Hell har en lang og innholdsrik karriere bak seg og har gjennom årene blitt en velkjent og godt likt artist. Ved siden av egne utgivelser har han medvirket på en rekke suksessfulle samarbeid, bl.a. med artister som Marit Larsen, Jonas Fjeld, Marte Wulff og Jonas Alaska. Thom Hell henter mye inspirasjon fra 60- og 70-tallet, og utifra denne forankringen har han jobbet frem et særegent og vellydende musikalsk uttrykk.

2021 blir et travelt år for Thom. Han gir ut sitt tiende album der singlene «Take Me to the Night» og «See the Sun» allerede er sluppet. Denne høsten legger han ut på en omfattende turne.

Til vår intime scene på Fjorn kommer Thom Hell i trio-format der han har med seg Ronny Yttrehus på gitar og Robert Post på bass og vokal.

Billett til konserten kjøpes på Ticketmaster.

Ta gjerne en matbit før konserten, denne kvelden er det vår knallgode Fjornburger m/fries som står på menyen.
Book bord ved å sende e-post til booking@fjornkapp.no.

Velkommen til en unik konsertopplevelse i våre intime lokaler!

Pris:

Pris - Billetter : 460,00

Billetter:

Kjøp billetter

Kontaktinformasjon:

booking@fjornkapp.no
954 92 849
https://www.fjornkapp.no/arrangementer