Kurs i abstrakt akrylmaleri med Svetlana Rezvaya lørdag, 23.11.2019

Tidspunkt:

lørdag 23.11.2019 kl 10.00 - 17.00

Sted:

Kunstnerspire, Totenvegen 803, 2848 Skreia.
Totenvegen 803, Østre Toten

Beskrivelse:

Har du lyst til å male abstrakt, men vet ikke hvor du skal begynne? Ønsker du å oppleve gleden ved å male bilder og få nye impulser i maleriutviklingen? Liker du å skape bevegelse ved hjelp av farger?

I dette kurset lærer du å konstruere abstrakte komposisjoner og lage spennende malerier med akryl. Du får innføring i fire typer abstrakte konstruksjoner, og hvordan du kan bruke fargekombinasjoner for å skape spenning i bildet ditt. Det blir et kreativt kurs der vi har det gøy!

Undervisningen gir deg akademisk kunnskap om abstrakte komposisjoner både gjennom teori og praktiske øvelser. Svetlana demonstrerer og forklarer de ulike teknikkene, og du får innføring i bruk av ulike materialer og utstyr.

Kurset varer to dager:
Lørdag 9. november : 10-17
Søndag 10. november: 10-17

Kursholder: Svetlana Rezvaya - Malekurs i Oslo
Plasser: 6 elever (kurset må være fullt)
Pris: 3100 kr
(Betalingen kan deles opp om ønskelig. Første del ved påmelding og andre del 1. november).
Påmeldingsfrist: 9. oktober

Ta med:
* Akrylmaling (Okergul, rød, oransje, varm brun, kald brun, phtalo blå, cyan, blågrå, svart og hvitt)
* 4 lerreter i ulike størrelser og formater (maks 50 x 60 cm)
* 3-4 ruller tørkepapir
* Printerpapir til skisser og fargeblanding (ca 1/3 av en pakke)
* Malevennlige klær
* Eventuell matpakke og egen kopp om du ikke vil bruke pappkopp. (Det finnes også matbutikk, bensinstasjon og restaurant i gangavstand.)

Pensler, malekniver, og plastkopper til malingsvann og fargeblanding kan lånes på kurset.
Mer informasjon om kursmateriell sendes ved påmelding.

Vi har gratis pulverkaffe, te og kullsyrevann på kurset, og det blir en halvtimes felles lunsjpause 14:00 der du kan spise medbrakt matpakke om du vil. :)

Påmelding til Svetlana gjennom skjemaet på maleriarenaer.com/malekurs-abstrakt-maleri-pa-skreia eller på epost: rezvayasp@gmail.com

Sees på kurs! :D

Følg arrangementet her: facebook.com/events/508701456553103

-

Noen uttalelser fra tidligere kursdeltakerne:

Kristin Guthe: "Nyttig å lære ny teknikker og bli mer bevisst på komposisjons-prinsippene. Takk for et lærerikt kurs!"

Liv Rustad:" Hatt bra utbytte av kurset, lært mye om abstrakt maleri. Kursleder har veldig mye kunnskap om emnet og stor iver til å lære bort. Ser frem til å sette dette i praksis."

Ingunn Østengen: " Tusen takk! Takk til Svetlana som hadde et så lærerikt og bra kurs! Som gav meg masse ny kunnskap, inspirasjon og lyst til å skape mere. Med god veiledning og støtte fra Svetlana kom jeg i mål med bildene."
" Bra teoretisk for å lære teknikker og regler innenfor kunsten som jeg ikke hadde erfaring med. Bra oppfølging under veis. Veldig lærerikt kurs. Svetlana er veldig klar og tydelig, gir konstruktiv tilbakemelding."

Gunn Stensson: " Kurset gav mye fin forklaring på ulike måter og male på. Også en god teoretisk opplæring. Det var et fint kurs, jeg kommer sikkert tilbake på ett nytt kurs."

Torill Michelle Furuseth Kristiansen: " Alt var nytt for meg på dette kurset. God innsyn i det kunstneriske og dens teknikker. Jeg lærte mye grunnleggende før vi startet. Det var veldig bra. Jeg vil lære mer på det samme som jeg har lært på disse dagene. Melder meg gjerne på et kurs til av samme type, for å repetere. Takk for din kunnskap som du har delt med meg."

Pris:

Pris - Billetter : 3100,00

Billetter:

Kjøp billetter

Kontaktinformasjon:

post@kunstnerspire.no
41410239
http://www.kunstnerspire.no