Kjempebra Julegalla torsdag, 21.11.2019

Tidspunkt:

torsdag 21.11.2019 kl 19.30 - 00:00

Sted:

Østre Toten Kulturhus
Rossgutua 3, Skreia

Beskrivelse:

I år trenger du ikke dra på julekonsert og humorgalla. Det holder med julegalla. Her får du alt i ett; morsomme sanger, fine sanger, morsomme figurer, fine figurer. Eller kanskje ikke direkte fine, men dere får i alle fall rasende festlig harselering med lokale nyheter. Pluss standup og nyttige juletips fra Håkon Skaug.

HÅKON SKAUG Lokal helt, som de siste årene har slått seg opp som viktig medlem i Urbane Totninger, på Facebook og som foredragsholder i Kraby Konsølting. I denne julegallaen har hatt fått plukke med seg sine julefavoritter, for som ha sier: Skal man lage skikkelig julestemning trenger man en sølvstrupe, en musiker, en komiker, en polsjef og en kar med skjegg. Vi lar Håkon Skaug presentere de øvrige involverte:

INGVILD NAGELL-DAHL Dritfin sangerinne, som også synger veldig bra. Har vært med i Grand Prix en gang og i Beat for Beat mange ganger. Sommerslagere på Gjøvik enda flere ganger. Spesialist på julesanger.

TORBJØRN DYRUD Kjempeflink pianist med ganske grått hår og briller. Har gitt ut fine viseplater og er med i Urbane Totninger. Skikkelig flink på kor og sånn. Ekspert på julemusikk.

KEN ANDRE OTTESEN Ordentlig tullebukk som er veldig smart til å være såpass rar. Bruker capser det står Toten på og har vært gjest hos Lindmo på TV. Har supermange følgere på Instagram og gir ut bøker. Alt handler om lokalaviser. Har litt skjegg.

SVERRE FREDRIK BØ NORDHEIM Morsom skuespiller som er med i Urbane Totninger og har hatt flere egne juleshow. Har vært på flere konserter med Tina Turner. Artig type, som enkelt fikser julestemning ettersom han også er polsjef.

PAUL HÅVARD ØSTBY Langbeint moromann, som flere syns jeg ligner litt på. Er med i Urbane Totninger og har levd av humor i snart 20 år. Har spilt i fem juleshow tidligere, og liker godt å gå på ski.

Kjøp billetter HER!
Ledsager betaler kun billettavgift, kontakt Ticketmaster telefon 22 82 81 97.
Dørene åpnes ca. 30 min. før forestilling.
Servering: øl/vin

Kontaktinformasjon:


https://www.ticketmaster.no/event/615129?language=no-no&track=DiscoveryAPI&subchannel_id=1