Babettes gjestebud torsdag, 05.09.2019

Tidspunkt:

torsdag 05.09.2019 kl 19.00 - 20.15

Sted:

Steinhuset, Granavollen
Pilgutua 4, Gran

Beskrivelse:

Babettes gjestebud av Karen Blixen

Med Gro Ann Uthaug i hele 9 forskjellige roller.

Babettes gjestebud er en av de store humoristiske og dyptgripende novellene fra den danske forfatteren Karen Blixen (1885 – 1962). Den kom i samlingen Skjebneanekdoter i 1958.
Babette er flyktning fra Paris. Hun kommer til et lite bygdesamfunn i Norge, og blir innlosjert hos to voksne ugifte og strengt pietistiske søstre. Her blir Babette kokk, og lærer å lage velling, kålrotstappe og potetklubb. Søstrene formaner henne også om at «Mat er kun for å gi næring, ikke for nytelsens skyld.»
Babette blir hos søstrene i 14 år. Men før franske Babette kommer til Norge, var hun kjøkkensjef på en av de mest eksklusive restaurantene i Paris, noe søstrene selvsagt ikke vet noe om. Hvordan historien utvikler seg, får du se når du kommer på forestillingen. Skuespiller Gro Ann Uthaug, som fikk kulturprisen i Østre Toten i 2018 fremfører stykket alene, og spiller hele 9 forskjellige roller i løpet av den drøye timen forestillingen varer. Gro Ann Uthaug har også tilrettelagt novellen for scenen. Regi er ved Einar Dahl, og produksjonen er ved Tema Teater. Arrangør for denne forestillingen er Steinhusets venner v/ Amund Bø

VELKOMMEN!

Sjekk også ut www.temateater.no for mer informasjon

Pris:

Voksen - Billetter : 200,00

Kontaktinformasjon:

admin@temateater.no
92423908
http://www.temateater.no